Akoestiek ontwerp

Kerk-akoestiek-advies

Geluidsmeting

Doormiddel van geluidsmetingen analyseren en controleren wij de akoestische parameters van een ruimte. Onze adviseurs beschikken over jarenlange ervaring bij adviesbureaus en klasse I meetsystemen voor een exacte analyse van de situatie.

Akoestisch rekenmodel

Wij kunnen toekomstige situaties modeleren in geavanceerde rekensoftware. Op basis van deze rekenmodellen testen wij de ontwerpen op meer dan 10 akoestische parameters. Van nagalm en spraakerstaanbaarheid tot de optimale balans tussen frequentiegebieden.

Bouwbegeleiding

TeamGeluid is onderdeel van het bouwteam. Door nauw samen te werken met opdrachtgever en architect waarborgen we de kwaliteit in de uitvoeringsfase. Wij streven dan ook naar een optimal balans tussen functie en vorm. Onze projectleiders staan voor u klaar.

Neem contact op voor geluidsadvies

Mark van Exter

Geluidadviseur

Ik ben Mark van Exter, geluidexpert bij TeamGeluid. Wij integreren akoestiek in de projecten van onze opdrachtgevers. Als adviseur geluid maak ik de akoestische analyse en werk ik het ontwerp uit. Ik begeleid jou bij het begrijpen van de materie en help je onderbouwde keuzes te maken. Zo realiseren we samen interieurs die een genot zijn voor al je zintuigen.