KlankDesign producten

KlankDesign, akoestische producten van TeamGeluid.

Design akoestiek, op maat gemaakt in onze eigen fabriek. Voor kwaliteit en uitstraling kiezen ontwerpers voor de producten van onze KlankDesign collectie.

KD Keys

KD Keys
Diffusie: 600 – 6000 Hz

KlankDesign diffusoren zijn innovatieve akoestische panelen. Ze breken het geluid op in een aangename galm. Hierdoor worden hinderlijke reflecties zoals flutterecho’s voorkomen.

Deze diffusiepanelen zijn speciaal ontwikkeld om toegepast te worden in plafonds en wanden. Door het gebruik van hoogwaardige materialen voldoen ze aan de eisen voor nieuwbouw uit het bouwbesluit. Gemakkelijk te vervoeren en te monteren.

Standaard zijn de panelen wit. Op verzoek leveren wij ze in elk gewenste RAL-kleur zoals in bovenstaande foto te zien is.

Sinds kort kunnen we deze panelen ook verwerken in spanwanden met ‘akoestisch transparant’ grijs of zwart doek voorlangs. Zie de foto hiernaast.

Vraag een offerte op of download het productblad.

KD Keys diffusor

KD WallCarp
Breedbandabsorptie: > 100 Hz

In samenwerking met WallCarp bieden wij akoestisch printtextiel. Stevige wandbekleding met een eigenzinnige look. Custom prints brengen elke wand tot leven. Deze panelen hebben als voordeel dat ze breedbandig absorberen, perfect voor muziekgeluid.

Wij passen WallCarp daarnaast toe op plekken waar de wanden tegen een stootje moeten kunnen. Zoals sportzalen, kinderdagverblijven en horeca.

Vraag een offerte aan of download het productblad.

 

KD WallCarp

KD Cyrus
Absorptie: > 300 Hz

Akoestische panelen met fotoprint of unikleur. Als wand- of plafondpaneel te verkrijgen.

Geluidsdempende panelen voor mid- en hoogfrequent geluid. Wordt veel toegepast in scholen, zorginstellingen en kantoren.

Onze panelen bestaan uit hoogwaardige aluminiumprofielen. De vulling en het printdoek wordt gemaakt van 80% gerecyclede PET-flessen. Een mooi voorbeeld waar uw plastic statiegeldflessen naartoe gaan.

Vraag een offerte aan of download het productblad.

Wachtkamer-akoestiek